Young Living heeft een kit samengesteld met 10 oliën van de belangrijkste planten, plantaardige stoffen, materialen en harsen uit de bijbel.
Kostbare oliën met een eeuwenoude geschiedenis.
De oliën die in de bijbel voorkomen zijn nog steeds te verkrijgen en hebben een hele goede werking voor o.a. de gezondheid.
De Bijbelkit bevat de volgende oliën:

  • Royal Hawaiian™ Sandelwood: Nikodemus bracht Jezus geurig sandelhout. (Johannes 19:39)
  • Cassia: Kassie was een belangrijk ingrediënt in de wierook dat werd gebruikt bij aanbidding in een tempel. (Psalmen 45:8)
  • Cedarwood: De ‘ceders van Libanon’ werden geprezen voor hun duurzaamheid en werden gebruikt om de beroemde tempel van Salomo te bouwen. (1 Koningen 4:33)
  • Cypress: Deze olie wordt geëxtraheerd uit de cipres, dat hout heeft dat zo duurzaam is dat de cipressen deuren van de Sint-Pieters Basiliek van Rome geen tekenen van verval vertonen, zelfs na 1200 jaar. (Jesaja 44:14)
  • Frankincense: Het Hebreeuwse woord voor wierook, levonah, wordt 22 keer gebruikt in de bijbel, waardoor het één van de meest erkende materialen in het Heilige Schrift is. (Hooglied 3:6)
  • Hyssop: Bijbelse verwijzingen naar deze plant geven aan dat het waarschijnlijk werd gebruikt in zuiverende en reinigende gebruiken en rituelen. (Psalmen 51:7)
  • Myrrh: Mirre, één van de belangrijkste ingrediënten in de heilige zalfolie van Mozes, werd hoog aangeschreven door bijbelse figuren zoals David en Salomo. (Spreuken 7:17)
  • Myrtle: Soekot, algemeen vertaald als het Loofhuttenfeest, omvat mirtetakken in de ceremonie. (Nehemia 8:15)
  • Onycha: Onycha was een ingrediënt in het ‘zuivere en heilige’ parfum of wierook dat Mozes maakte in opdracht van de Heer. (Exodus 30:34)
  • Roos van Saron (Cistus): Dit zonneroosje heeft een zoete, honingachtige geur en kan de bloem zijn die de Roos van Sharon genoemd wordt. (Hooglied 2:1)

Een voorbeeld uit de bijbel waarin deze verschillende plantaardige materialen worden genoemd is:
De Here sprak tot Mozes: Gij nu, neem u zeer fijne specerijen:
vijfhonderd sikkels vanzelf gevloeide mirre, en half zoveel: tweehonderd en vijftig sikkels, welriekende kaneel, en tweehonderd en vijftig sikkels welriekende kalmoes, en vijfhonderd sikkels kassie, naar de heilige sikkel, en een hin olijfolie. Gij zult het tot een heilige zalfolie maken, als een zorgvuldig bereid mengsel, zoals een zalfbereider dat bereidt; het zal een heilige zalfolie zijn. (Exodus 30:22-26)

Wil je deze Bijbel Kit van Young Living aanschaffen?
Neem ook dan even contact met me op voor een adviesgesprek…